2016. április 6., szerda

Hihetetlen, de 50 éves a Vans

House of Vans Brooklyntól Londonig 


A Vans sportruházat 2016-ban ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, így ehhez méltóan 10 nemzetközi piacon rendezték meg egyszerre a “House of Vans” eseménysorozatot márciusban. A koncepció 2010-ben született meg Brooklynban, egy olyan helyszín ötletével, ami a sporton, zenén, művészeten és utcai kultúrán keresztül táplálja a márkát.

Az 50. születésnapjuk alkalmából minden a 10 esemény helyszínén egyszerre tisztelegtek a múlt nagy pillanatai előtt, és ezzel párhuzamosan kiszélesítették a lehetőséget, hogy bárki a világon közvetlen közelbe kerülhessen a branddel, valamint szabadon fejezhesse ki kreativitását.


A House of Vans-be lépve, a vendégek először a Vans történetét ismerhették meg egy különleges installáción keresztül, ami az elmúlt 50 év ikonikus pillanatait jelenítette meg. Hogy a Vans design fejlődését valóban nyomon lehessen követni, olyan nagyra becsült gyűjtőkkel vették fel a kapcsolatot, mint a berlini Gördeszka Múzeum, hogy igazi vintage termékeket tudjanak bemutatni.Tükrözve a Vans kifinomult ízlésvilágát, a vendégeket minden helyszínen különféle produkciókkal és széleskörű zenei stílussal szórakoztatták.


A bulik interaktív programokat is kínáltak, többek között “csináldmagad” workshopokat és saját cipőjük testreszabását is kipróbálhatták a vendégek.
Az est során street food, “gofri-nyalóka”, valamint brandingelt ünnepi pohárban kínált sör csillapította a vendégek étvágyát és szomját.A londoni és a new yorki események színhelye továbbra is állandó rendezvényhelyszínként fog üzemelni, míg a többi csak az évforduló alkalmából nyitotta meg kapuit.


Az eseménysorozat másik fókuszában a Vans új kampánya állt, amiben kiemelik a márka elköteleződését a sport, és a zene iránt.

Torontoban egy indoor görkorcsolya parkban bizonyíthattak a jelentkezők, míg Kuala Lumpurban egy raktárépületben rendezték meg a bulit, és a vendégek ideiglenesen kialakított pályán versenyezhettek.


Londonban egy különleges fotóinstallációban készíthettek képeket az érdeklődők.


Sao Paoloban egy bemutatófalat dekoráltak fel különlegesen festett deszkákkal.


New Yorkban 500 vendég tért haza saját maga tervezte Vans cipővel.

 
 Forrás: www.vans.com.hk