2016. február 17., szerda

Nutella-palooza

Nutella fesztivál 2016

Adelaide, Ausztrália 


Ha abszolút odavagy a Nutelláért és az ínycsiklandozó mogyorós csokikrémért, akkor van egy szuper esemény, ami csak téged vár.

A Nutella-palooza lesz az első ausztrál fesztivál, ahol elmerülhetsz a Nutella fantáziáidban míg részt veszel egy főzőbemutatón, meglátogathatod a különböző sütemény és csokoládé standokat, de kóstolhatsz Nutella koktélt, vagy Nutellás sört is.

Sok minden más is vár a Nutellán kívül az érdeklődőkre 2016. április 9-én az Adelaide-i Bonython Parkban. Gyerekprogramok, művészeti installációk, élőzene várja a látogatókat, és ha másra is vágynak, különböző food truckok kínálatai közül válogathatnak.

Bárki, aki jól süt-főz, megcsillogtathatja tehetségét a fesztiválon, csak jelentkeznie kell. Az Instagramon folyamatosan követhető a fesztivál körüli szervezés.

A Nutella-Palooza mögött két barát áll, akik mindketten Nutella bolondok. Ez az első alkalom, hogy együtt rendezvényt szerveznek. Szerelemből. A Nutella iránt.

David és Tash első lépésként felkereste az olasz Ferrero céget, a Nutella készítőit, hogy engedélyezzék az eseményt, majd ezt követően nevezték el Nutella-Palooza-nak.

Adelaide közösségi eseményprogramjában is helyet kapott gyorsan a fesztivál.

A Splash Adelaide nevű szervező cég támogatásával David és Trash hamarosan a világ első Nutella fesztiváljának szervezőjeként szórakoztathatják vendégeiket.

És hogy miért csinálják? Pusztán szeretnék megosztani a Nutella iránti szenvedélyüket más rajongókkal is és tovább folytatni a boldogság terjesztését.

Azt tudtad, hogy a Nutellának is van már világnapja? Van. Február 25-én☺.