2016. január 20., szerda

A termék, mint dekoráció

Különleges termékbemutató ötletek

USA

A dekoráció, mint rendezvényelem sokszor hálátlan szerepbe kényszerül, hiszen amikor egy cég megszorítja a rendezvény költségvetését, általában a díszítő elemek számát, minőségét csökkentik. Ezzel szemben, amikor a terméké a főszerep, miért is ne használnánk fel magát a bemutatandó árut különleges, figyelem felkeltő módon, háttérként, díszletként.

Íme pár ötlet az USA-ból.

Skyy Vodka 

A New York’s Governors Ball Zenei Fesztivál hivatalos megnyitó ünnepségét Skyy and Sea elnevezéssel a Hornblower Infinity yacht fedélzetén rendezték júniusban. A hajós téma lépésről-lépésre visszaköszönt a dekorációs elemekben is, ötvözve azt a termékkel.

Fotófalként egy egyszerű fehér polcos szekrényt használtak, ezt feltöltötték a Skyy Vodka jellegzetes kék üvegeivel, és piros-fehér mentőövekkel egészítették ki.


Az egyik szórakoztató elem egy szerencsekerék volt, amivel olyan kisebb brandingelt ajándékokat nyerhettek a szerencsés vendégek, mint napszemüveg, bikini vagy baseball sapka. A kerék Skyy üvegekből készült és hatalmas sikert aratott.

Vogue Eyewear 

A Vogue Eyewear tavaszi-nyári bemutató eseménye kapcsán Beverly Hills egyik privát villája mint rendezvényhelyszín fogadta a meghívottakat. A Vogue rendezvényesei is remekül becsempészték a termékeket a dekorációba. A virágkompozíciók finoman emelték ki a bemutatandó szemüvegkereteket, napszemüvegeket.


A falakat a brand új plakátjai, termékeik képei díszítették. A villában valódi nyári party atmoszféráját teremtették meg, a hátsókertben a medencében strandlabdák úsztak, Vogue gobóval pásztázták a padlózatot, a bárpultot pedig óriás jégtömbökbe fagyasztott és virágdekorációba beépített napszemüvegekkel tették még hangulatosabbá. Nem utolsó sorban a vendégek között még Eva Mendes-zel is találkozhattak a résztvevők.

M&Ms 

Ez év elején, New Orleansban egy Super Bowl party különleges virágkompozíciójában kapott főszerepet az M&Ms. A vázákat azonos színű csokigolyókkal töltötték fel és a virágokat ezekbe helyezték.


Bridgestone 

A Super Bowlnál tartva a Bridgestone is említésre méltó, hiszen az ESPN Magazine partiján egészen meglepő könyöklőasztalokat építettek fel. A gumiabroncsokat csak egymásra helyezték, üveglapot illesztettek a gumitorony tetejére és máris egyszerű, de annál látványosabb bútorokat varázsoltak a terembe.

Adidas 

Az N.B.A.'s All-Star Weekend során az Adidas nevével fémjelzett kísérőeseményen a white-on-white Adidas Superstar cipők spirál csillárként ékesítették a termet. Összesen 22 pár sneakerst használtak fel a díszlethez.