2014. december 6., szombat

Katniss Everdeen szelfije

Samsung Galaxy Note 4 és az Éhezők Viadala 

Los Angeles 


Mióta a filmpremierek lehetőséget adnak a vendégeknek, hogy megmutassák a világnak, hogy egy szigorúan A-listás rendezvényen vehettek részt és celebekkel bulizhattak együtt, nincs kétség afelől, hogy a vörös szőnyeg egy olyan helyszínné vált, ami szelfizés után kiált.

A Samsung ezt az ötletet használta fel a Samsung Galaxy Note 4 bemutatásához a november 17-ei Éhezők Viadala: A kiválasztott 1. részének premierjén, Los Angelesben a Nokia Theatre LA Live-ban. A lehetőség adott volt, mert a márka üzleti kapcsolatban áll a mozifilm producerével és forgalmazójával, a Lionsgate-tel.


A bemutató eseményhez előkészítettek egy olyan kijelölt területet a vörös szőnyegen, ahol az előzetes játék során nyertes rajongók szelfiket készíthettek a film főszereplőivel. A márka képviselői Galaxy Note 4-esekkel felszerelve, beöltözve a Kapitólium tagjainak, csoportképeket készítettek a rajongókról Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, és a Kiválasztott 1. részének egyéb szereplői társaságában, miközben azok haladtak a szőnyegen a premier helyszínére. A nagy csoportképek készítése természetesen azt a célt szolgálta, hogy kihangsúlyozza a készülék azon képességét, hogy egyetlen kattintással nagy csoport lefotózására alkalmas. Gondoljunk csak Ellen DeGeneres tweetjére, ahol Bradley Cooper híressé vált szelfijét töltötte fel az Oscar gálán. „Ha Bradley karja hosszabb lenne” Jared Leto nem maradt volna le a képről☺. Valószínűleg az esemény megálmodóinak is innen jött az ötlet, hiszen ha Bradley Galaxy Note 4-est tartott volna a kezében, ez a probléma nem lépett volna fel…


A szervezők gondoltak természetesen arra is, hogy a szelfizést követően a fotóáradatot Samsung Galaxy Tab S falon mutassák be, ahol a rajongóknak lehetőségük nyílt arra is, hogy megosszák vagy e-mailen elküldjék a saját szelfijüket a tabletek segítségével, amiket 4 kiegészítő pulton is előkészítettek a vörös szőnyegen.

A Samsung a premier after-partyján is jelen volt, ahol a márka nagykövetei a film Effie Trinket karakterének bőrébe bújtak és velük is lehetett újra fotózkodni a Galaxy Note 4 segítségével. Kiegészítő programként a vendégek Snow Elnök trónjára is felülhettek és ott is szelfizhettek az okostelefonokkal, az így készült fotókat kinyomtathatták a helyszínen, a Samsung Galaxy Photo Station-jén, vagy a Tab S-en keresztül meg is oszthatták a közösségi oldalaikon.


Forrás: BizBash