2016. augusztus 31., szerda

Vacsora az 50-en

Az AMEX és a Seattle Seahawks közös bulija


Az American Express és a Seattle Seahawks egy extravagáns vacsorára hívta vendégeit augusztusban.

A sikeres közös munka örömének apropóján, illetve hogy a Seahawks által igen nagy tiszteletnek örvendő szurkolókat feltüzeljék a következő szezonra, az American Express egy rendhagyó vacsorát szervezett kiemelt ügyfelei részére. Együttműködésük második évfordulóját a CenturyLink pálya 50 yardos vonalán ünnepelték meg.

A nem mindennapi helyszín biztos út volt a sikerhez.



Az American Express nagy hangsúlyt helyez arra, hogy ügyfeleiket lenyűgöző élményekkel kápráztassa el és ebben az esetben jól rátapintottak a Seahawks rajongó kártyatulajdonosok gyengepontjára. A “Sólymokkal” együttműködve egy olyan nem mindennapi eseményen láttak vendégül többszáz résztvevőt, akik Seattle legpáratlanabb helyszínén kerülhettek közel szeretett csapatukhoz.




A 12-esek, ahogy a rajongókat nevezik, olyan négyfogásos vacsorát kóstolhattak, melyet az amerikai foci négy negyedes játéka inspirált.


A vendégeket az eseményen a Seahawks szurkolólányainak és dobosainak performansza ejtette ámulatba, de ezt megelőzően természetesen találkozhattak a játékosokkal is.




Mind az AMEX, mind a Seahawks nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleiket, rajongóikat exkluzív figyelemmel kezeljék, így nem meglepő ebben a kombinációban az esemény.

A csapat olyannyira koncentrál erre, hogy 1984-ben visszavonultatták a 12-es számú mezt örök tisztelgésül legnagyobb rajongóik előtt. És erre a bizalomra reagálva a szurkolók nem is okoznak csalódást, főleg, amikor olyan erővel tombolnak egy-egy meccsen, hogy földrengést jelzett a seattle-i stadion melletti szeizmográf.

Forrás: http://sportstechie.net